Sárbogárd Ünnep koncert

Laszlo Lugossy 09 dec, 2017 Események 0 Hit: 549

2017. december 7-én Sárbogárdon jártunk. A rendezvénynek a József Attila Művelődési Ház adott otthont. A zenekar ebben a felállásban először állt itt színpadra.

Ünnep címmel rendeztük meg első "önálló" szervezésben megvalósult dicsőítő, evangelizációs koncertünket. Az alkalom megrendezésében több felekezet is részt vett. Baptista, református és pünkösdi egyházak tagjainak összefogása segítette a rendezvény megvalósulását. Az este fő célja Isten dicsőítése az evangélium hirdetése és a sárbogárdi nevelőházas, állami gondozott fiatalok számára egy meghitt ünnepi együttlét Isten jelenlétében.

Külön megtiszteltetés volt számunkra hogy Sárbogárd polgármestere Dr Sükösd Tamás nyitotta meg az alkalmat és kedves szavai emelték az ünnep meghitt hangulatát.

A dicsőítésünk szerves része minden esetben, amikor elmondjuk mit tett Isten az életünkben. A zenekarból többen is beszéltünk arról amit Isten elvégzett már bennünk. Az alkalmat Perei Imre a budapesti Szeráf Gyülekezet pásztora zárta, tömör ám annál lényegre törőbb prédikációjával. 

Ezen a napon sok fiatal adta át életét Jézusnak. Hisszük és bízunk benne, hogy Isten "jó kedves és terve" meg fog valósulni az életükben! Az alábbi galériában szeretnénk egy kis ízelítőt adni az este hangulatából.

        

 

    

Ebben a kategóriában

Hasonló címkék

Hozzászólások

Küldd el hozzászólásodat