Az Ünnep

Laszlo Lugossy 10 nov, 2017 Hírek és Események 0 Hit: 538

Az Ünnep....

Ezt a címet adtuk legújabb projektünknek és hogy ez pontosan mit is jelent számunkra azt az alábbiakban olvashatod. Valamint szeretnénk egy kis ízelítőt adni a készülődésről is.

Ünnep - sokféle módon szoktunk ünnepelni. A karácsony és az év vége azonban, mindig kiemelkedő minden ember életében. Nálunk sincs ez sokkal másképp, talán tartalmilag egy kicsit eltérő. Különösen ahogy telnek az évek a jelentése átalakult. Az év vége a karácsonnyal kezdődik és inkább a számvetés és az év átgondolásának, értékelésének az ideje lett. Persze közben felállítjuk a fát, feldíszítjük, elkészítjük az ünnepi ételeket, de valójában az elcsendesülés időszaka ez amely egyben felkészülés is a következő esztendőre is.

A Feltétel Nélküllel is egy ilyen Ünnepre készülünk, amelynek a Sárbogárdi József Attila Művelődési Központ ad otthont. Az ünnep fókuszában egy csodálatos személy áll, Jézus a Megváltó. Két órás hálaadó, dicsőítő koncerttel fejezzük ki hálánkat és tiszteletünket Istennek és szeretnénk egy meghitt együttlétet meghívott vendégeinkkel az Ő jelenlétében.

A Feltétel Nélkül Projektben most is átnyúltunk a felekezetek határain és csapat több keresztény közösségből állt össze. Szeretnénk Isten Országát vallási, felekezeti hovatartozástól függetlenül hirdetni és bemutatni.

Hozzászólások

Küldd el hozzászólásodat